Popusti akcije - Zašto popusti i akcije


POPUSTI & AKCIJE predstavlja koncept grupne kupovine koji je izuzetno popularan u svetu i koji našim klijentima dovodi nekoliko stotina, pa čak i hiljada novi kupaca i korisnika usluga. Mnogi od kupaca zadovoljnih uslugom postaju nakon iskoristivosti kupona i ponude verni klijenti naših poslovnih partnera, tj. Vas, što je i suština samog predstavljanja Vaše kompanije na portalu.

Svakodnevno POPUSTI & AKCIJE na svom portalu, preko društvenih mreža, reklamiranjem na drugim portalima, radiju… objavljuje nekoliko najaktuelnijih ponuda koje vidi par stotina hiljada potencijalnih korisnika Vaše usluge.

Slanje Vaše ponude je veoma jednostavno. Ukoliko imate želju da na portalu POPUSTI & AKCIJE objavite interesantnu ponudu, naš predstavnik će Vas kontaktirati i u Vašim prostorijama ili telefonom i putem e-maila dogovoriti sve bitne detalje ponude kako bi ista doprla do ogromnog auditorijuma.

Nakon pripreme ponude, ista će biti u dogovorenom roku postavljena na portalu POPUSTI & AKCIJE, te istovremeno putem newslettera poslata na više desetina hiljada e-mailova naših korisnika koji su se prijavili putem portala, zatim preko naše vrlo popularne facebook stranice itd…

Samim tim dobijate besplatnu reklamu na jednom od najpopularnijih portala za grupne kupovine. Takođe veliki broj posetilaca portala i registrovanih korisnika širi priču o Vašoj ponudi putem društvenih mreža, instagrama, raznih linkova…

Bitno je naglasititi da veličinu popusta, početak i završetak kampanje na našem portalu, te rok iskoristivosti kupona određujete isključivo Vi. Svakodnevno, nakon početka kampanje i oglašavanja Vaše ponude na našem portalu u mogućnosti ste da u svakom momentu preko linka pratite listu korisnika sa jedinstvenim kodom i imenom i prezimenom koji su ponudu uplatili, tako da korisnici mogu krenuti u dogovoru sa Vama da koriste plaćenu ponudu.

Nakon završetka ponude na portalu POPUSTI & AKCIJE u roku od 10 dana uplaćena sredstva umanjena za našu proviziju se uplaćuju na Vaš račun.

Svakako vrlo je bitno naglasiti da ste u obavezi da ispoštujete svaki detalj ponude koju ste oglasili na portalu, uključujući termine iskoristivosti kupona, kako naše korisnike, tj. kupce Vaše usluge ne bi dovodili u neprijatnu situaciju. Iz našeg iskustva solidan procenat kupaca vaučera će nastaviti da koristi Vaše usluge nakon pozitivnog prvobitnog iskustva.

Sve eventualne reklamacije korisnika pokušaćemo u dogovoru sa Vama da rešimo na najbolji način i u duhu dobrih poslovnih odnosa.

Popusti i akcije - pretraga

Pretraga

Korpa

Popusti i akcije - Registracija

Registracija

Prijava

Popusti i akcije - login
Popusti i akcije - logo