Popusti akcije - Reklamacije


Poštovani korisnici usluga portala Popusti & Akcije svakako nas kontaktirajte sa eventualnim reklamacijama prilikom korišćenja usluge u kompanijama koje su oglasili ponudu na našem portalu. Bez obzira što je svaki klijent dužan da se drži detaljno svih uslova iz ponude, ponekad se dešavaju situacije u kojima korisnik usluge tj. kupac nije potpuno zadovoljan datom uslugom.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, kompanija Medija-Internacional Group i portal popustiakcije.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Reklamacije i povraćaj novca vršimo prilikom sledećih situacija:

  • ukoliko niste iskoristili kupon do roka iskoristivosti kupona. Rok za reklamaciju je 3 dana nakon poslednjeg roka iskoristivosti kupona.
  • ukoliko Vam naš partner, oglašivač ponude čiju ste uslugu platili nije u mogućnosti da omogući realizaciju kupona na način koji je ugovoren u ponudi. Rok za reklamaciju u ovom slučaju je 14 dana.
  • ukoliko Vam naš partner, oglašivač ponude čiju ste uslugu platili nije u mogućnosti da omogući realizaciju kupona za vreme trajanja kupona, tj. do poslednjeg roka iskoristivosti kupona. Rok za reklamaciju u ovom slučaju je 14 dana.

Sve reklamacije molimo šaljite na e-mail adresu: reklamacije@popustiakcije.rs

Popusti i akcije - pretraga

Pretraga

Korpa

Popusti i akcije - Registracija

Registracija

Prijava

Popusti i akcije - login
Popusti i akcije - logo