Popusti akcije - O nama


Portal POPUSTI & AKCIJE predstavlja popularan koncept grupne kupovine raznih atraktivnih usluga i proizvoda kompanija iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca. Posetiocima portala omogućavamo svakodnevno popuste od 20 do 80%.

POPUSTI & AKCIJE predstavlja ogromnu online tržnicu na kojoj posetioci otkrivaju i štede na mnogobrojnim uslugama i proizvodima.

Omogućavajući trgovinu u realnom vremenu u lokalnim preduzećima, putnim destinacijama, potrošačkim proizvodima i događajima, naši kupci mogu pronaći najbolje što grad može da ponudi. POPUSTI & AKCIJE redefinira način na koji mala preduzeća privlače i zadržavaju kupce tako što im pružaju prilagođene i skalabilne marketinške alate i usluge za profitabilan rast poslovanja.

Naši klijenti, ponuđači usluga i proizvoda su ordinacije, saloni lepote, restorani, turističke agencije, hoteli, razni kursevi, pozorišta, kompanije sa interesantnim proizvodima...

Našim korisnicima donosimo probrane, najinteresantnije i najkvalitetnije ponude proverenih partnera uz niske cene, sigurnu kupovinu, odličnu korisničku podršku, povraćaj novca u slučaju reklamacije...

Pored kvalitetne ponude, svakako nam je vrlo bitno zadovoljstvo i poverenje kupaca i poslovnih partnera.

Popusti i akcije - pretraga

Pretraga

Korpa

Popusti i akcije - Registracija

Registracija

Prijava

Popusti i akcije - login
Popusti i akcije - logo