Popusti i akcije / Zdravlje

5999 umesto 11000 din. za izradu metalokeramičke krunice + gratis čišćenje zubnog kamenca i poliranje svih zuba kod Dr. Todorovića | Šifra: 164072

Super popust: za vaš lepši osmeh - nova metalokeramička krunica uz čišćenje kamenca i poliranje zuba na Voždovcu

 • 5999 umesto 11000 din. za izradu metalokeramičke krunice + gratis čišćenje zubnog kamenca i poliranje svih zuba kod Dr. Todorovića

Opis

 • izrada jedne metalokeramičke krunice 
 • gratis čišćenje zubnog kamenca 
 • poliranje svih zuba

Uslovi korišćenja ponude

 • Jedna osoba može kupiti i iskoristiti više kupona.
 • Kupon važi za 1 osobu.
 • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
 • Kupon, osim na mejlu, možete pronaći i na svom profilu na sajtu popustiakcije.rs
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na zakazan termin, termin obavezno otkažite 24 časa ranije. U suprotnom, kupon će se voditi kao iskorišćen.
 • Uz kupon obavezno poneti lični dokument!
 • Radno vreme: pon-pet od 10-18h
 • Zakazivanje na 064/424 62 77
 • Rok za iskorišćenje kupona je do 20.8.2019.

Detaljan opis ponude

Zubi su nam važni zbog zdravlja pa tek onda estetskog momenta. Osvajajte osmehom. Ukoliko imate okrnjene, polomljene ili na bilo koji drugi način oštećene zube, pravo je vreme za metalo-keramičke krunice. Postavljaju se na prirodne zube i vraćaju im lep i blistav izgled!

Ako imate zub koji ima veliku dotrajalu plombu ili zub koji je oslabljen karijesom, pa plomba ne može da reši situaciju, u obzir dolaze krunice. Ako postoji više takvih zuba ili ako vam neki nedostaju kao pravo rešenje nameće se metalokeramički most. Metalokeramička krunica ima za osnovu metalnu kapicu na koju se u zubotehničkim laboratorijama nabacuje i peče keramika. Izrađuju se tako da u potpunosti imaju izgled prirodnog zuba, što im i omogućava da ispunjavaju svoju osnovnu namenu - vraćanje prvobitnog oblika zubu na kojem se nalaze kao i velike čvrstoće i trajnosti istog.

Stomatološka ordinacija dr Todorovic je novootvorena, savremeno opremljena ordinacija na Voždovcu. Stručnost osoblja, vrhunski kvalitet usluga, rad sa najsavremenijim materijalima i pristupačne cene naša su najbolja preporuka!

Sve intervencije su bezbolne! Posetite nas u udobnom ambijentu naše ordinacije i uverite se da je dr Todorović Vaš idealan porodični lekar, jer pruža usluge za sve generacije: dečija i preventivna stomatologija, ortopedija vilica, opšta stomatologija, estetska stomatologija, protetika, oralna hirurgija, implantologija. Redovno smo prisutni na svim domaćim i inostranim seminarima o čemu svedoče mnogobrojni sertifikati. Imamo saradnju sa najvećom naučnom bazom, a to je Stomatološki fakultet u Beogradu. U naš rad uključeni su stručnjaci sa potvrđenim iskustvom i garantujemo Vam najbolja rešenja za najsloženije slučajeve.

Našu ordinaciju karakteriše savestan rad sa pacijentima od početka do kraja, tačnost, jer poštujemo Vaše vreme i veoma pristupačne cene. Uverite se i sami..

Napomene

 • Kupon dostavljamo elektronski na Vašu e-mail adresu i takođe kupon je dostupan za štampanje i iz Vašeg profila na portalu.
 • Kupon ćete dobiti u roku od 30-60 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom.
 • Kupon ćete dobiti za 24-48 h ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom u pošti / banci ili e-bankingom.
 • Odštampajte kupon, rezervišite uslugu telefonom kod partnera.
 • Ponesite odštampan kupon uz lični dokument prilikom korišćenja usluge kod partnera.

Partner

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR TODOROVIĆ

Vojvode Vlahovića 1
Beograd
Tel: (064) 42 46 277
r.vreme: ponedeljak – petak od 10-18h
subota na zakazivanje

Stomatološka ordinacija Dr Todorović je novootvorena ordinacija u Vašem komšiluku koja nudi sve vrste stomatoloških usluga za decu i odrasle. U prijatnom ambijentu naše ordinacije koja se nalazi u ulici Vojvode Vlahovića 1, u neposrednoj blizini okretnice autobusa 26, primenom vodećih zubnih tehnika i u saradnji sa najboljim stručnjacima sa Stomatološkog univerziteta u Beogradu, trudimo se da ulepšamo Vaš osmeh. Osnivač ordinacije je dr Dragoljub Todorović koji se nakon stažiranja na VMA usredsredio na privatnu praksu koja mu je omogućila da uz veliki broj pacijenata pronađe najbolji, najlakši, kao i najpraktičniji način rešavanja bilo kog stomatološkog izazova i problema. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu sve vrste stomatoloških usluga obavljamo kvalitetno, uz upotrebu najsavremenije opreme i materijala. Stomatološka ordinacija Dr Todorović nudi Vam sledeće usluge:

-Popravka i lečenje zuba
-Preventivna i dečija stomatologija
-Stomatološka protetika
-Ortodoncija
-Implantologija
-Oralna hirurgija
-Parodontologija

Specijalnost ordinacije Dr Todorović je ortodoncija, grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnosti zuba i vilica. Danas ne postoje ograničenja za sprovođenje ortodonskog tretmana, iako se najbolji rezultati postižu u uzrastu od 11-15 godina. Kako bi Vaš osmeh i lice bili što skladniji, pacijentima svih uzrasta koji imaju nepravilno postavljene zube preporučujemo fiksne i mobilne proteze. Fiksne proteze su jedan od najmoćnijih alata u rukama Vašeg ortodonta, ali ono što nije urađeno u detinjstvu ne može se lako ispraviti, ali se može ublažiti i dovesti u jedan harmoničan i optimalan odnos koji umnogome produžava trajnost defitivnih nadoknada. 

Upotrebom najkvalitetnijih materijala od kojih se proizvode ortodonske žice i savremene bravice, garantujemo maksimalan komfor i jednostavno održavanje higijene tokom trajanja ortodonskog tretmana. Sa željom da pacijentima pružimo maksimalnu pažnju, prilikom pregleda i intervencija, svakom pacijentu pristupamo individualno. Pored pregleda lekara, u ordinaciji Dr Todorović možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni Vaših zuba. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo našim najmlađim pacijentima, kako bismo im od malih nogu ukazali na važnost redovnog pranja zuba i očuvanja njihovog zdravlja. Posetite ordinaciju Dr Todorović i uživajte u Vašem savršenom osmehu! Radno vreme:


Lokacija

Popusti i akcije - pretraga

Pretraga

Korpa

Popusti i akcije - Registracija

Registracija

Prijava

Popusti i akcije - login
Popusti i akcije - logo