Popusti i akcije / Fitness & Wellness

Mesec dana Cardio Box-a ya 990 din u Yoga Gym-u | Šifra: 164009

Dovedite svoje telo do savršenstva i popravite kondiciju

 • Mesec dana Cardio Box-a ya 990 din u Yoga Gym-u

Opis

 • Mesec dana (8 termina) Cardio Box-a
 • Više termina po izboru

Uslovi korišćenja ponude

 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti jedan kupon za sebe i dva na poklon
 • Obavezna najava unapred
 • Ponuda je namenjena ženama i odnosi se samo na nove članove

Detaljan opis ponude

Cardio Box  je grupni kardio program koji se izvodi na džakovima za boks. U potpunosti je prilagođen zahtevima ženskog tela, izuzetno dinamičan i atraktivan. Čine ga pokreti iz borilačkih veština primenjeni na džaku u ritmu muzike. Treninzi spadaju u zahtevnije ali veoma efikasno oblikuju žensko telo i čine ga vretenastim i snažnim, pri čemu je rizik od povreda sveden na minimum. Zbog svega gore navedenog, ovo je idealan program za sve dame koje žele da povrate i očuvaju vitalnost, zdravlje i lepotu, a ne vole dugotrajne i monotone treninge.  Cardio box je odličan način za kondicioniranje celog tela zato što razvija snagu mišića, izdržljivost, balans, agilnost i koordinaciju i sve to u isto vreme. 

Fitness Club "Yoga Gym 49" pomaže ljudima da vode aktivan i zdrav način života. Njihov jedinstveni sistem vežbi i edukativnih programa pomaže da na najbolji mogući način iskoristite svoje vreme i mislite na svoje zdravlje. Prijatan ambijent je odlična preporuka da u potpunosti uživate u mnogobrojnim programima kao što su: Body Building, korekcija telesne težine, Hatha Yoga, aerobik, Body Shape, pilates, Tae-Bo, Cardio Box, Latino i mnogi drugi. Ovi raznoliki programi su namenjeni ljudima svih životnih doba, zato se slobodno pridružite!

Napomene

 • Kupon dostavljamo elektronski na Vašu e-mail adresu i takođe kupon je dostupan za štampanje i iz Vašeg profila na portalu.
 • Kupon ćete dobiti u roku od 30-60 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom.
 • Kupon ćete dobiti za 24-48 h ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom u pošti / banci ili e-bankingom.
 • Odštampajte kupon, rezervišite uslugu telefonom kod partnera.
 • Ponesite odštampan kupon uz lični dokument prilikom korišćenja usluge kod partnera.


Partner

YOGA GYM

Krunska 38
11000 Beograd
Tel: (011) 322 98 83, (061) 63 08 926
e-mail: yogagym49@gmail.com

radno vreme:
Pon - petak 09:00 - 23:00
Subota 12:00 - 21:00
Nedelja 13:00 - 21:00

www.yogagym-bg.com


U srcu Beograda

Fitness center Yoga Gym je klub namenjen onima koji žele da vežbaju u srcu Vračara, u mirnom fitnes klubu, sa trenerima uvek spremnim da pomognu.

Iskusni stručnjaci

Individualni treninzi u Fitness clubu Yoga Gym u centru Beograda, sa iskusnim trenerima, samostalni treninzi kad god vama odgovara, Hatha Yoga ili AntiGravity Aerial Yoga – potpuno novo tumačenje yoga tradicije u Srbiji ili neki od različitih vrsta grupnih fitnes programa.

Kvalitetna usluga

Na vama je samo da izaberete, a tim stručnjaka Fitness cluba Yoga Gym će vam pomoći da napravite izbor koji odgovara vašem telu, obavezama i ciljevima. Probni trening je uvek u ponudi, ukoliko želite da se uverite u kvalitet naših usluga.

Lokacija

Popusti i akcije - pretraga

Pretraga

Korpa

Popusti i akcije - Registracija

Registracija

Prijava

Popusti i akcije - login
Popusti i akcije - logo